Close

Aktuelt

Pasta – Søndag

Hver søndag serveres alle vores pastaretter til kun 99,- både i restauranten og ud af huset.

Kom ind og smag en af vores dejlige pastaretter til en fantastisk pris!

Resten af menukortet serveres selvfølgelig også

Månendes menu

Menu del Mese

Forretter:
Havtaskesalat
Sprød, stegt havtaske på en let salat med hjemmelavet pesto dressing

Eller:

Vitello Tonnato
Marineret kalveinderlår med capers og cremet tunsauce

Hovedret:
Grillet oskefilet med sauterede grøntsager og ovnstegte kartofler vendt i havsalt, smør og ung timian. Serveres med enten bernaise-, gorgonzola- eller skovsvampesauce.

Dessert:
Nougat-cheesecake
Saltet browniebund med nougat-cheese creme, friske bær, skovbær coulis, karamel og italiensk vaniljeis

2 retter kr. 249,-
3 retter kr. 299,-

Anbefalet vin til forretter:
Le Rime
En frisk og frugtig hvidvin, der med god balance mellem frugt og syre, gør den yderst velegnet til Havtaskesalaten, såvel som til Vitello Tonnato
Glas: kr. 60,-
1/1 Flaske: kr. 195,-

Anbefalet vin til hovedret:
Evoluzione
En god og fyldig rødvin med en flot kulør og en kompleks aroma med hint af solbær og kirsebær, som gør den til et godt match med den Grillede oksefilet.
Glas: kr. 89,-
1/1 Flaske: kr. 399,-

STOR AUTENTISK ITALIENSK BUFFET FRA RISTORANTE DAMICHELE

Særligt velegnet til konfirmationer og familiefester.

Buffeten indeholder:

– 4 forskellige tyndskåret italienske salamier
– Den originale italienske parmaskinke
– Pesto med basilikum, pinjekerne og hvidløg
– Tomattappenade af soltørrede tomater samt hakkede mandler
– Vitello Tonnato ( kold ret med tyndskåret køligt rosa-stegt kalvekød, tundressing, kapers, koldpresset olivenolie og persille )
– Laksecarpaccio af røget laks, cognac/citron marinade og parmesanost
– Blandet salat af babysalat, spinat, ruccola med rød peber, agurk, tomat samt crudité og husets hvidløgsdressing med persille.
– Husets brød og smør
– Tortellini med skovsvampe i en intens flødesauce smagt til med marsala og cognac.
– Lasagne bolognese lavet på en kødsauce der er kogt i minimum 5 timer, lavet autentisk med bechamelsauce og er al dente.

Og sidst men ikke mindst

– Tiramisu alla Claudio Giovannoni

Ud af huset 225,- pr. Person ved minimum 8 personer.
* Kørsel i Holbæk og omegn, opstilling af buffet og lån af varmeplader kan aftales efter ønsker.

I huset 275,- ved min. 30 personer

Ring og aftal et møde på 59471493/60117030.

Hvis der skulle være forspørgelser på justeringer i menuen, skal vi nok kunne finde en løsning der passer.

Ahlgade 3
4300 Holbæk

social_facebook